Főoldal » Hírek » Lakást biztosított prostituáltaknak - a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség sajtóközleménye

A vád sze­rint a nő a laká­sát direkt sze­xu­á­lis tevé­keny­ség foly­ta­tá­sa cél­já­ból adta bérbe. Nyolc hónap alatt több mint más­fél mil­lió forin­tot kere­sett vele.

A Győri Járá­si Ügyész­ség vád­ira­ta sze­rint a 39 éves nő Győr bel­vá­ro­sá­ban adta bérbe a tulaj­do­nát képe­ző lakást a direkt sze­xu­á­lis tevé­keny­ség foly­ta­tá­sa cél­já­ból a város­ba érke­ző, magu­kat hir­de­tő sze­mé­lyek­nek. A bér­le­ti díjat napi 10.000-12.000 forint­ban hatá­roz­ta meg.

A zak­la­tás vét­sé­ge és más bűn­cse­lek­mény miatt pró­bá­ra bocsá­tás hatá­lya alatt álló elkö­ve­tő­vel szem­ben – hal­ma­za­ti bün­te­tés­ként - négy és fél év sza­bad­ság­vesz­tés is kiszab­ha­tó. Emel­lett a vád­lott­nak a meg­ke­re­sett 1. 589.000 forint - vagyon­el­kob­zás kere­té­ben tör­té­nő – elvo­ná­sá­val is szá­mol­nia kell.

A nyo­mo­zást a Készen­lé­ti Rend­őr­ség Nem­ze­ti Nyo­mo­zó Iroda mun­ka­tár­sai foly­tat­ták le az ügy­ben, az érde­mi dön­tést pedig vár­ha­tó­an a Győri Járás­bí­ró­ság fogja meghozni.