Főoldal » Hírek » Megverte az élettársát - VIDEÓVAL - a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtóközleménye

A súlyos testi sér­tés bűn­tet­te miatt indult ügy­ben a Tata­bá­nyai Járá­si Ügyész­ség vád­ira­tot nyúj­tott be azzal a fér­fi­val szem­ben, aki élet­tár­sá­nak a mun­ka­he­lyé­re bement, a nőt szi­dal­maz­ta, majd rán­gat­ta, meg­ütöt­te, a szék­kel együtt felborította.

A vád­irat sze­rint az ittas férfi 2020. októ­ber 16-án 23 óra 10 perc körü­li idő­ben meg­je­lent az élet­tár­sa tata­bá­nyai mun­ka­he­lyén, ahol a nő por­tás­ként dol­go­zott. A férfi erő­sen nehez­mé­nyez­te, hogy az élet­tár­sa nem hiszi el neki, hogy nem más nővel volt a mun­ka­ide­je lejár­tát köve­tő­en. Emi­att a nőt szi­dal­maz­ta, két kéz­zel meg­ra­gad­va rán­gat­ta, két alka­lom­mal orron fejel­te, arcát meg­ha­rap­ta és egy alka­lom­mal jobb tenye­ré­vel tar­kón ütöt­te. A férfi azt kia­bál­ta a nőnek, hogy meg­öli, őt foj­to­gat­ta, fel­bo­rí­tot­ta a szé­ken ülő sértettet.

A bán­tal­ma­zás követ­kez­té­ben sér­tett­nek három hét alatt gyó­gyu­ló orr­csont­tö­ré­se keletkezett.

Az elkö­ve­tő más­nap dél­előtt önként meg­je­lent a tata­bá­nyai rend­őr­sé­gen, és fel­ad­ta magát.

Az ügyész­ség a vád­irat­ban indít­vá­nyoz­ta, hogy a bűn­cse­lek­mény elkö­ve­té­sét beis­me­rő fér­fi­val szem­ben a Tata­bá­nyai Járás­bí­ró­ság tár­gya­lás mel­lő­zé­sé­vel, bün­te­tő­vég­zés­ben vég­re­haj­tá­sá­ban fel­füg­gesz­tett sza­bad­ság­vesz­tést és pénz­bün­te­tést szab­jon ki, vala­mint a sza­bad­ság­vesz­tés pró­ba­ide­jé­re ren­del­je el a párt­fo­gó felügyeletét.

A bán­tal­ma­zást a porta kame­rá­ja rögzítette.