A nő a külvárosban adagolta, azonban a belvárosi bulizóknak adta el a kábítószert, ellene a Fővárosi Főügyészség vádat emelt.

A vádirat szerint a vádlott, egy 45 éves nő elhatározta, hogy kábítószerkereskedelem útján fog nagy jövedelemre szert tenni.

A nő rövid időn belül mintegy 600 db extasy tablettát és 200 gramm amfetaminport szerzett be. A kábítószereket egy XVIII. kerületi ingatlanban adagolta, tárolta, és jellemzően a belvárosban, az esti-éjszakai órákban árulta, ott szórakozó személyeknek. A kereskedő a tevékenységből 2018 februárjáig több százezer forint bevételre tett szert.

A rendőrség 2018. február 2-án a késő esti órákban, a VI. kerület, Király utcában intézkedés alá vonta a nőt, és ennek során, valamint az otthonában tartott kutatás keretében lefoglalták a még nem értékesített kábítószert, az adagoláshoz és terjesztéshez használt digitális mérlegekkel, műanyag tasakokkal és kanállal együtt.

A Fővárosi Főügyészség a nő ellen jelentős mennyiségű kábítószer kereskedelem bűntette miatt emelt vádat a Fővárosi Törvényszéken, amely bűncselekményt a törvény öttől húsz évig vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel fenyegeti.

A vádlott korábban le volt tartóztatva, jelenleg bűnügyi felügyelet alatt áll.

 

Hozzászólások lezárva.