A Fővárosi Főügyészség munkatársakat keres írnok munkakörbe irodai ügykezelői,  illetve gépírói, szövegszerkesztői feladatok ellátására 6 hónapos próbaidő kikötésével. A munkavégzés helye a Fővárosi Főügyészség, illetve az alárendelt kerületi ügyészségek.

A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek: magyar állampolgárság, büntetlen előélet, legalább középfokú iskolai végzettség, felhasználói szintű számítástechnikai- és szövegszerkesztési ismeretek, okirattal igazolt, magabiztos gépírói tudás. A hasonló munkakörben szerzett tapasztalat előnyt jelent.

 A jogállásra és az illetmény megállapítására a legfőbb ügyész, az ügyészek és más ügyészségi alkalmazottak jogállásáról és az ügyészi életpályáról szóló 2011. évi CLXIV. törvény rendelkezései az irányadók.

A szakmai önéletrajzok alapján az alkalmas jelentkezők személyes meghallgatáson vesznek részt, melynek során a szövegszerkesztési, illetve gépírói tudásukról egy gyakorlati feladat végrehajtásával adnak számot.

Jelentkezéseket kizárólag írásban, postai úton, a szakmai életút bemutatásával, telefonszám feltüntetésével kérjük eljuttatni a Fővárosi Főügyészség Személyügyi, Továbbképzési és Igazgatási Osztályának 1054 Budapest, Akadémia u. 13. szám alatti címére.

Jelentkezési határidő: 2018. június 20.

Hozzászólások lezárva.