A Komáromi Járási Ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki idén januárban az egyik komáromi szórakozóhelyen verekedett.

A vádlott 2018. január 5-én, éjszaka az egyik komáromi szórakozóhelyen ittas állapotban kiabált, illetőleg az egyik vendéggel kötekedett. Emiatt a férfit a szórakozóhely tulajdonosa kikísérte, de ő ennek ellenére röviddel később visszatért, és továbbra is agresszíven viselkedett. A szintén itt szórakozó sértett békíteni, csitítani próbálta a vádlottat, akit végül kikísért a bejárati ajtóig. A férfi ezután az egyik üzlet irányába indult, azonban néhány méter megtételét követően visszafordult, és a sértettet minden előzmény nélkül ököllel, nagy erővel, az arcán megütötte, melynek következtében a bántalmazott a földre esett. A támadó ezután a földön négykézláb álló sértett fejébe nagy erővel belerúgott. A sértett további bántalmazásának a vendégek és a pultos vetett véget.

A sértett férfi nyolc napon túl gyógyuló – a szemüreg keret törésével járó – arcsérülést szenvedett. Ezen túlmenően három foga is megsérült, melyek közül az egyik csak fogpótlással állítható helyre, mely sérülés maradandó fogyatékosságként értékelhető.

Az elkövető büntetőjogi felelősségéről a Komáromi Járásbíróság fog dönteni.

Hozzászólások lezárva.