A Legfőbb Ügyészség hivatali épületeinek üzemeltetésével, karbantartásával, valamint felújítási és korszerűsítési munkálatainak műszaki előkészítésével összefüggő feladatok ellátására építész felsőfokú iskolai végzettséggel és legalább 5 éves szakmai gyakorlattal rendelkező tisztviselőt keres „műszaki ügyintéző” munkakörbe.

Előnyt jelent a műszaki kivitelezésben, ellenőrzésben, lebonyolításban, hatósági ügyintézésben és hivatali levelezésben, valamint közbeszerzési eljárásokban szerzett tapasztalat.

A jogállásra és javadalmazásra a legfőbb ügyész, az ügyészek és más ügyészségi alkalmazottak jogállásáról és az ügyészi életpályáról szóló 2011. évi CLXIV. törvény (Üjt.) vonatkozik.

A pályázatot elnyert személynek külön felhívásra hatósági erkölcsi bizonyítvánnyal szükséges igazolnia, miszerint büntetlen előéletű, illetve nem áll foglalkozástól eltiltás hatálya alatt.

A fényképpel, valamint végzettséget igazoló okiratmásolattal, illetve a gyakorlati időt igazoló okmányok másolatával ellátott, részletes szakmai önéletrajzokat 2017. május 25. napjáig beérkezően a Legfőbb Ügyészség Személyügyi, Továbbképzési és Igazgatási Főosztályára (Budapest, 1372 Pf. 438) kérjük megküldeni, illetve e-mailben a szemtovig@mku.hu címre.

Hozzászólások lezárva.