A Legfőbb Ügyészség Személyügyi, Továbbképzési és Igazgatási Főosztálya a Központi Igazgatási és Minősített Adatot Kezelő Iroda fizikai alkalmazotti álláshelyének betöltésére középfokú iskolai végzettségű kézbesítőt keres 6 hónapos próbaidő kikötésével.

A munkakör betöltésének különös feltétele: a jelölt járuljon hozzá nemzetbiztonsági ellenőrzéséhez, illetve kezdeményezés esetén az ellenőrzés eredménye ne zárja ki a kinevezést.
Előny a hasonló munkakörben szerzett gyakorlat.
A jogállásra a legfőbb ügyész, az ügyészek és más ügyészségi alkalmazottak jogállásáról és az ügyészi életpályáról szóló 2011. évi CLXIV. törvény (Üjt.), az alapilletményre a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény (Mt.) vonatkozik.
A pályázatot elnyert személynek külön felhívásra hatósági erkölcsi bizonyítvánnyal szükséges igazolnia, miszerint büntetlen előéletű, illetve nem áll foglalkozástól eltiltás hatálya alatt.

A fényképpel, valamint végzettséget igazoló okiratmásolattal ellátott, részletes önéletrajzokat
2017. május 31. napjáig beérkezően a Legfőbb Ügyészség Személyügyi, Továbbképzési és Igazgatási Főosztályára (Budapest, 1372 Pf. 438) kérjük megküldeni, illetve e-mailben a szemtovig@mku.hu címre.

Hozzászólások lezárva.