A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség vádirata szerint egy nő 2016 nyarán Győr belvárosában megvert négy hajléktalan férfit. Egyiküknek töréses sérülést is okozott, majd elvette tőle 27.530 forint értékű tárgyait.

A cselekmény elkövetésekor 47 éves nő ittas állapotban ment oda a Győr belvárosában üldögélő, iszogató négy férfihoz. Velük szóváltásba keveredett, őket hangosan szidalmazta, majd megpofozta. A férfiak közül egyik sem ütött vissza.

A cselekmény során az egyik férfi ittas állapotban a földre esett, ott őt a nő többször megütötte, valamint meg is rugdosta, majd a nála lévő rézcsővel kezdte testszerte és fején is ütlegelni. A férfi a bántalmazás következtében szemgödrének darabos törését szenvedte el.

A magatehetetlenül fekvő, nyöszörgő férfi zsebeit ezt követően a vádlott átkutatta, onnan pénzt, cigarettát, mobiltelefont vett el összesen 27.530 forint értékben, majd távozott a helyszínről.

Az ügyészség a vádlottat kifosztás bűntettével és súlyos testi sértés bűntettével vádolja. A büntetési tétel hét és fél évig terjedő szabadságvesztés.

Hozzászólások lezárva.