A Legfőbb Ügyészség Személyügyi, Továbbképzési és Igazgatási Főosztálya ügyészségi szakemberek részvételével szakmai-tudományos tanácskozást szervez.
A konferencia időpontja: 2017. november 23–24.
Helyszíne: Magyar Igazságügyi Akadémia (1122 Budapest, Tóth Lőrinc utca 6.)
A konferencia szekciói és témái az Ügyészségi Közlöny 2017. 5. számában tekinthetőek meg.

A jelentkezésekről összesített tájékoztatást kérünk szolgálati úton, elektronikusan (tko.szemtovig@mku.hu) a főügyészségektől legkésőbb 2017. szeptember 15. napjáig a Legfőbb Ügyészség Személyügyi, Továbbképzési és Igazgatási Főosztályának.
A jelentkezési lapot és a nyilatkozatot PDF formátumban kérjük a Képzés Ellátási Rendszer szakmai-tudományos konferencia oldalán feltölteni a kijelölt rendszer adminisztrátorok útján.
A szállás és ellátás iránti igényeket (előadók, meghívott vendégek, gépjárművezetők) a Képzés Ellátási Rendszerben kérjük rögzíteni, amelyre a főügyészségi jelentés megérkezését követően nyílik meg a lehetőség.
Túljelentkezés esetén a szervezők az előadások – jelentkezési lapon közölt – szakmai tartalma alapján választják ki a résztvevőket.
A jelentkezési lap az intraneten is elérhető. Szállást a nem budapesti szolgálati helyű, illetve nem budapesti lakos résztvevők igényelhetnek. A  konferencia tartama alatt a szállóvendégek számára teljes ellátást, a szállást nem igénylők számára pedig a  konferencia napokon ebédet és vacsorát tudunk biztosítani.
A határidőt követő vagy nem a fent írtak szerinti jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni.

Hozzászólások lezárva.