A Tatabányai Járási Ügyészség indítványozta a letartóztatás határidejének meghosszabbítását annak a tatabányai férfinak a tekintetében, aki házának udvarán lévő két fóliasátorban marihuanát termesztett, illetve azt más személyeknek értékesítette.

A férfi 2018. évben, a 2018. november 21-én történt elfogásáig a tatabányai házának udvarán két fóliasátorban marihuanát termesztett a saját és édesanyja fogyasztása, valamint értékesítés céljából. A gyanúsított elfogásáig a növényeket már leszüretelte, és részben több személy részére értékesítette. A házban és udvarán tartott házkutatás során a nyomozó hatóság kábítószer termesztéséhez, feldolgozásához, méréséhez, csomagolásához szükséges eszközöket, továbbá leszüretelt és még nem értékesített kábítószert foglalt le.

Az ügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság 2018. november 23- án elrendelte a kábítószer kereskedelem bűntettével megalapozottan gyanúsítható férfi letartóztatását.

Az ügyészség álláspontja szerint továbbra is fennáll annak a veszélye, hogy gyanúsított szabadlábra kerülése esetén a bűncselekmény elkövetését folytatná, valamint a bizonyítást veszélyeztetné, ezért indítványt tett a letartóztatás határidejének három hónappal történő meghosszabbítására.

A rendőrség által az elfogás során készített fotók az alábbi oldalon tekinthetők meg:

http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/tetten-ertek-18

 

Hozzászólások lezárva.