Dr. Polt Péter legfőbb ügyész védnöksége alatt július 5-7. között zajlott a IV. Országos Ügyészségi Sporttalálkozó, amelynek idén a Nemzeti Közszolgálati Egyetem létesítményei adtak otthont.

Az ügyészség évek óta rendez sporttalálkozókat, ahol a kollégák különböző versenyszámokban mérhetik össze a tudásukat. A mostani, 40 éves jubileumi rendezvényt Dr. Lajtár István közjogi legfőbb ügyész helyettes úr nyitotta meg, illetve adta át másnap este a díjakat.

Az országos sporttalálkozón 21 csapat több mint 400 résztvevője versenyzett asztaliteniszben, kötélhúzásban, labdarúgásban, röplabdában, síkfutásban, tollaslabdában és úszásban. A csapatok emellett karaoke versenyszámban is megmutathatták a tehetségüket.

A 3 napos sporteseményen az ügyészségi dolgozók bizonyították, hogy nemcsak a munkájukban, hanem a sportpályán is kiemelkedő felkészültséggel, állóképességgel, koncentrációval néznek szembe a kihívásokkal.

Az Országos Ügyészségi Sporttalálkozón összesítésben az I. helyezést a Fővárosi Főügyészség, a II. helyezést a Legfőbb Ügyészség, míg a III. helyezést a Pest Megyei főügyészség csapata érte el.

Sportteljesítményének elismeréseként díjat kapott a legeredményesebb női és férfi versenyző, kiosztották a Fair Play díjat, valamit az Ügyészek Országos Egyesületének különdíját, és a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Főügyészség által 2018-ban alapított, dr. Szinay István emlékdíjat is.

Hozzászólások lezárva.