A Pest Megyei Főügyészség különösen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki Dunakeszin egy rendőri intézkedés során elhajított egy csomagot, amiben közel 2000 MDMA tabletta volt.

A bűnügy vádlottja 2018 áprilisában délelőtt Dunakeszin motorozott. Egy kereszteződésében nagy sebességgel, lassítás nélkül haladt át a piros jelzésen. A Dunakeszi Rendőrkapitányság járőrei észrevették, a vádlott után indultak és őt megkülönböztető jelzéssel megállásra hívták fel. Miután a férfi megállt, a két rendőr megkezdte vele szemben az intézkedést.

Egy óvatlan pillanatban a vádlott felnyitotta a segédmotorkerékpár ülését, kivett onnan egy csomagot és közeli sövényhez hajította. A rendőrök azonban észrevették ezt, megtalálták és felnyitották a csomagot. Abban mintegy 2000 darab MDMA tabletta volt. A férfit őrizetbe vették.

A Pest Megyei Főügyészség különösen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklásának bűntettével vádolja a férfit. Az ügyészség fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt a vádlottal szemben.

Hozzászólások lezárva.