Tisztelettel meghívjuk a XXI. Kriminálexpo-ra, amely  2016. november 8-10. között lesz a Krisztina körúti Tölösi Péter Konferencia Központban a Legfőbb Ügyészség és az Ügyészek Országos Egyesületének közös rendezésében.

A rendezvénysorozatot dr. Polt Péter legfőbb ügyész úr nyitja meg 2016. november 8-án 10 órakor.

A Kriminálexpo – a „Kommunikáció a biztonságos világért, kommunikáció a biztonságos Magyarországért” mottójához híven – konferenciáival, kerekasztal-beszélgetéseivel lehetőséget biztosít  a rendészeti, bűnüldözési és igazságszolgáltatási, valamint egyéb, szakmai szerveknek, valamint a civil élet szereplőinek arra, hogy egymás álláspontját megismerjék, a felmerülő kérdéseket megvitassák, továbbá a nagyközönség számára is betekintést engedjenek mindennapi tevékenységük egy-egy kisebb területére.

Az idei rendezvény során – többek között – szó lesz a büntetőeljárásban alkalmazott szakértői bizonyítás szerepéről, az informatikai eszközök felhasználásával elkövetett bűncselekményekről, a migráció aktuális kérdéseiről, a bűnüldözés során alkalmazható high-tech technológiákról, de hamistárgy-bemutatót is megtekinthetnek az érdeklődők.

A programokról bővebben a www.kriminalexpo.hu honlapon olvashat.

A rendezvény látogatása – a korábbi évekhez hasonlóan – ingyenes.

Várunk szeretettel minden érdeklődőt.

Kommunikációs és Sajtóosztály

Legfőbb Ügyészség

 

Hozzászólások lezárva.