Tisztelettel meghívjuk a XXII. Kriminálexpo-ra, amely  2018. november 12-14. között lesz a Ludovika téri Nemzeti Közszolgálati Egyetemen – a Legfőbb Ügyészség, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és az Ügyészek Országos Egyesülete társrendezésében.

A rendezvénysorozatot dr. Lajtár István legfőbb ügyész helyettes úr nyitja meg 2018. november 12. napján, 10 órakor a Nemzeti Közszolgálati Egyetem főépületében.

A Kriminálexpo változatos témaköreivel, kerekasztal-beszélgetéseivel lehetőséget biztosít a rendészeti, bűnüldözési és igazságszolgáltatási, valamint egyéb szakmai szerveknek arra, hogy egymás álláspontját megismerjék, a felmerülő kérdéseket megvitassák, továbbá a nagyközönség számára is betekintést engedjenek mindennapi tevékenységük egy-egy területére.

Az idei programsorozatban – többek között – szó lesz a 2018. július 1. napjával hatályba lépett új büntetőeljárási törvényről, az internethez kapcsolódó bűncselekmények felderítéséről, a kiberbűnözés megjelenési formáiról és a kriminológiai kutatások új kihívásairól. Ezen túlmenően az érdeklődők ismereteket szerezhetnek az elterelés tapasztalatairól, vagy épp a mesterséges intelligencia és a büntetőjog viszonyrendszeréről.

A programokról – melyek közül a plenáris ülés a Nemzeti Közszolgálati Egyetem főépületében, míg a többi konferencia az NKE Oktatási Központjában (Üllői út 82.) lesz – bővebben a www.kriminalexpo.hu honlapon olvashatnak.

A rendezvény látogatása – a korábbi évekhez hasonlóan – ingyenes.

Várunk szeretettel minden érdeklődőt.

Hozzászólások lezárva.