Kibékülést követően köztük újból nézeteltérés támadt, amely halálhoz vezetett. Az ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat.

A vádirat szerint a vádlott, egy 32 éves férfi és a sértett, egy 26 éves férfi 2014 év óta ismerték egymást. A vádlott egy alkalommal konfliktusba keveredett a sértett egyik ismerősével, amely miatt a vádlottat kiutasították egy házibuliból. Emiatt a vádlott a sértettet hibáztatta, ezért elkerülték egymás társaságát. A vádlott és a sértett 2017 májusában kibékültek Május 17-én egy XI. kerületi lakásban találkoztak, ahol italozni kezdtek és közben kábítószert is fogyasztottak. A kora esti órákban azonban ismeretlen okból szóváltás, majd dulakodás alakult ki kettőjük között.

A vádlott a dulakodás során eltörte a sértett orrát, majd magához vett egy legalább 10 cm pengehosszúságú kést és azzal testszerte bántalmazta a menekülő sértettet, akit legalább 69 alkalommal megszúrt. A sértett a helyszínen életét vesztette. A 32 éves férfi ezt követően a holttestet beletette egy nagyméretű sportzsákba és azt a XI. kerület, Solt utca, Hajtány sor és Egér út által határolt fás-bokros területre vitte, és ott elásta.

A Fővárosi Főügyészség a férfi ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre, amely bűncselekményt a törvény akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntetni rendel.

A vádlott jelenleg letartóztatásban van.

Hozzászólások lezárva.