A férfi az általa kiközvetített nők által nyújtott szolgáltatásokért fizetett összegből meghatározott százalékot kapott. Üzletszerű kerítéssel vádolja az ügyészség.

A vádirat szerint a vádlott 2011. év végén, illetve 2012 nyarán összesen négy magyar nőt közvetített ki külföldi ügyfelek részére különböző külföldi helyszínekre azért, hogy ezáltal ő maga is rendszeres haszonra tegyen szert.

A kiközvetített nőknek már a megrendelő férfi előtti megjelenésért, „rendelkezésre állásért”, és a férfiak szórakoztatásáért is fizettek, ha pedig a megrendelő a vádlott által közvetített nők közül valakit kiválasztott, és tőle szexuális szolgáltatást is kért, annak ezért a fenti alapösszegen túl külön díjat fizettek.

A nők által nyújtott szolgáltatásokért járó összegből – vagy a kiközvetített nők, vagy a megrendelők – a vádlottnak meghatározott százalékot fizettek.

A vádlott minden alkalommal több napra közvetítette ki a nőket (volt akit több helyre is), egyebek mellett Londonba, Marokkóba, a Seychelles-szigetekre. A nők a külföldi munkával fejenként akár napi 500 EUR összeget is megkerestek. A kapott összegnek a vád szerint jellemzően a 20-30 %-át adták át a vádlottnak.

A Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség a férfit 4 rendbeli üzletszerűen elkövetett kerítés bűntettével vádolja, amely esetben a büntetési tétel felső határa hét és fél évig terjedő szabadságvesztés.

A kerületi ügyészség vádirata alapján az eljárás a Pesti Központi Kerületi Bíróságon folytatódik.

Hozzászólások lezárva.