A Ceglédi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a férfit, aki köszönés közben meglopta az ismerősét, majd egy ház redőnyében rejtette el a lopott pénzt.

A bűnügy gyanúsítottja, egy ceglédi férfi, akinek munkahelye, állandó jövedelme nincs. 2019. október 13-án dél körül ittasan találkozott két ismerősével egy ceglédi bolt előtt.

A férfi cigarettát kért az egyik ismerősétől, a bűnügy sértettjétől. A gyanúsított átölelte a sértettet, közben a sértett válltáskájából kimarkolta az ismerőse pénzét, összesen 42.500 forintot. Ezután a bolttal szemben lévő ház redőnye mögé rejtette a pénzt.

A sértett észrevette, hogy a gyanúsított elvette a pénzét, amit a férfi tagadott. A lopott pénzt nem találták. Rendőrt hívtak, akik előállították, majd őrizetbe vették a férfit. A járőrök megtalálták a rejtekhelyet és a lopott pénzt.

A Ceglédi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban, két nap alatt bíróság elé állította a lopás vétségével gyanúsított  férfit. A Ceglédi Járásbíróság 90 nap elzárásra ítélte a vádlottat.

Hozzászólások lezárva.