A Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség garázdaság vétsége miatt vádat emelt egy pécsi férfi ellen, aki egy családi veszekedés során kidobta az ablakon a tévét az utcára.

 A férfi idén tavasszal ittasan ment haza a város egyik társasházában lévő lakásukba, ahol a késő esti órákban veszekedni kezdett az élettársával. A veszekedés során a férfi ordibált, szidalmazta élettársát, és a lakás csaknem összes bútorát összetörte, majd megragadta a szobában lévő tévékészüléket, és azt a csukott ablakon keresztül az utcára dobta. Ez után meg számos edényt, egyéb használati tárgyat, hűtőszekrény-fiókot és élelmiszert is kihajított az utcára.

A kidobott tárgyak a ház melletti járdára estek, ahol senki nem tartózkodott, így szerencsére senki nem sérült meg, és a közelben parkoló autókban sem keletkezett kár.

A férfi erőszakos magatartása ugyanakkor alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, így ez a magatartás garázdaságnak minősül, amiért akár két év szabadságvesztés is kiszabható.

Hozzászólások lezárva.