A Salgótarjáni Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki egy sérelmezett közlekedési incidens után bántalmazta a sértettet.

A vádlott 2017. május 28-án este a felesége által vezetett személygépkocsi jobb első ülésében utazott Salgótarjánban, amikor az egyik kereszteződésben egy velük szemben érkező autó vezetőjének mutogatva jelzett, mert az „rájuk húzta” a járműve kormányát.

Néhány perc múlva a két gépkocsi egy utcában, egymáshoz közel érkezett meg úticéljához. A vádlott odament a sértett már álló autójához és hangos szóval számon kérte a férfin, hogy ráhúzta a gépkocsiját az autójukra. A sértett kinyitotta az ajtaját, szóváltásba kezdtek, majd az álló vádlott ököllel három ütést mért az ülő férfi fejére, melyek közül egy a bal fülét, egy a száját, egy pedig az orrát érte.

A bántalmazás következtésben a sértett bal metszőfoga letört, az arcán és az orrán zúzódásos sérüléseket szenvedett, az orrsérülés következményeként az orrsövénye elferdült.  A sérülések közül a traumás jellegű orrsövényferdülés súlyos egészségromlást eredményezett, mivel az csak műtéti beavatkozás elvégzését követően, mintegy egy év múlva állítható helyre.

A férfi ellen az ügyészség súlyos egészségromlást okozó súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat, ügyében a Salgótarjáni Járásbíróság fog dönteni.

Hozzászólások lezárva.