A Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség szeméremsértés vétsége miatt vádat emelt egy 47 éves gátéri férfi ellen, aki 2019. szeptember 7-én reggel Kiskunfélegyházán szeméremsértő módon elkezdett önkielégítést végezni egy fiatal nő előtt.

A vád szerint a 47 éves vádlott 2019. szeptember 7-én reggel Kiskunfélegyházán a vasútállomáson meglátott egy fiatal nőt, és mivel megtetszett neki a sértett, követni kezdte a Kossuth utcán, a városközpont irányába.

Amikor a Hősök Parkja körül jártak, a vádlott megkerülte az ott lévő szobrot és így a 22 éves sértett elé került. Ezután a sértettől mintegy 2 méter távolságra lévő vádlott a nadrágjába nyúlt és jól láthatóan önkielégítésbe kezdett.

A sértett ezt észlelve megijedt és futva elmenekült a helyszínről, majd értesítette a rendőrséget. A szeméremsértő cselekmény miatt a sértett kérte a vádlott megbüntetését.

A szabadlábon védekező vádlott a bűncselekmény elkövetését beismerte, őt a járási ügyészség az emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétségével vádolja. A vádlott bűnössége kérdésében a Kiskunfélegyházi Járásbíróság fog dönteni.

Hozzászólások lezárva.