Főoldal » Hírek » Rendőrök halászták ki a drogot a Dunából – kábítószerkereskedő a rács mögött - rendőrségi fotókkal - a Nógrád Megyei Főügyészség sajtóközleménye

A Sal­gó­tar­já­ni Járá­si Ügyész­ség indít­vá­nyoz­ta egy 40 éves, Buda­pes­ten élő fér­fi­nek a letar­tóz­ta­tá­sát, aki több Nóg­rád megyei sze­mély­nek érté­ke­sí­tett kábítószert.

A rend­őrök 2021. júni­us 4-én vet­ték őri­zet­be azt a Buda­pes­ten élő, de Nóg­rád megyei szár­ma­zá­sú fér­fit, aki az elmúlt hóna­pok­ban több sze­mély­nek is érté­ke­sí­tett kábí­tó­szert Nógrádban.

Az elmúlt hét pén­tek­jén a szer­te­ága­zó nyo­mo­zás ada­tai alap­ján a rend­őrök akkor intéz­ked­tek vele szem­ben, ami­kor mun­ka­he­lyén, egy buda­pes­ti ren­dez­vény­ha­jón egy másik vásár­ló­já­nak több mint 10 gramm koka­int adott el.

A rend­őri akci­ót ész­lel­ve a díler egy bűn­tár­sá­val az eladás­ra szánt továb­bi mint­egy 30 gramm kábí­tó­szert az iro­dá­já­ból a Duná­ba dobat­ta, azt azon­ban a rend­őr­sé­gek sike­rült kiha­lász­nia a folyóból.

Az ügy­ben kiadott – fotók­kal is illuszt­rált – rend­őr­sé­gi saj­tó­köz­le­mény az aláb­bi lin­ken érhe­tő el: http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/elfogtak-a-kabitoszer-kereskedot-es-a-0