Főoldal » Hírek » Munkahelyén bántalmazta barátnőjét az ittas vádlott - a Somogy Megyei Főügyészség sajtóközleménye- fotóval

A Fonyó­di Járá­si Ügyész­ség garáz­da­ság vét­sé­ge és más bűn­cse­lek­mény miatt gyor­sí­tott eljá­rás­ban állí­tot­ta bíró­ság elé azt a 28 éves fér­fit, aki barát­nő­je mun­ka­he­lyé­re ment és meg­bot­rán­koz­ta­tó­an visel­ke­dett a sér­tet­tel, továb­bá durva módon bántalmazta.

A vád sze­rint a vád­lott 2021 júni­u­sá­nak végén a késő esti órák­ban ott­ho­ná­ban bará­ta­i­val sze­szes italt fogyasz­tott, majd kocsi­ba ültek és fel­ke­res­ték a férfi barát­nő­jét, aki egy bala­ton­lel­lei ben­zin­kú­ton dol­go­zott éjsza­kai műszakban.

Az ittas álla­pot­ban lévő vád­lott a lányt becs­mé­rel­te, a ben­zin­kút üzle­té­ben köte­ke­dett vele, majd a sér­tett autó­já­nak motor­ház tete­jé­re lépett, legu­rult róla (kép), aztán a lányt több­ször fel­hív­ta tele­fo­non és meg­fe­nye­get­te, ha magá­tól nem megy ki hozzá, akkor kirángatja.

A sér­tett végül kiment, azon­ban a fér­fi­val nem tudott kom­mu­ni­kál­ni, mert a vád­lott kia­bált vele, több alka­lom­mal arcon ütöt­te, leköp­te, com­bon rúgta és hasba vágta. Ami­kor a lány az autó­ját meg­ke­rül­ve el akart távo­lod­ni az agresszív ter­helt­től, utána ment, hajá­nál meg­ra­gad­va a föld­re rán­tot­ta, ismét meg­rúg­ta és újra a hajá­ba kapasz­kod­va húzni kezdte.

A sér­tett­nek kis idő múlva sike­rült fel­áll­nia, ekkor futva az üzlet felé mene­kült, de a vád­lott az ajtó­ban utol­ér­te. A férfi a bejá­rat­nál már nem tudta bán­tal­maz­ni a lányt, mert egyik mun­ka­tár­sa közbe avatkozott.

A ter­helt bán­tal­ma­zá­sa követ­kez­té­ben a sér­tett 8 napon belül gyó­gyu­ló hám­fosz­tá­sos és zúzó­dá­sos sérü­lé­se­ket szenvedett.

A Fonyó­di Járás­bí­ró­ság az ügyész­sé­gi indít­vánnyal egye­ző­en az elkö­ve­tést köve­tő 72 órán belül – jog­erő­sen - fel­füg­gesz­tett fog­ház bün­te­tés­re ítél­te az őri­zet­ben lévő vádlottat.

A fel­hasz­nált fény­ké­pet a fonyó­di rend­őrök készítették.