Egy harmincnyolc éves, büntetett előéletű férfi 2020. január 1-én a délutáni órákban Cegléden úgy vezette motorkerékpárját, hogy arról korábban levette a rendszámot. Ráadásul a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezett és még ittas is volt, amelynek mértéke háromszorosa volt a bűncselekményi határnak.


A Ceglédi Rendőrkapitányság járőrei a férfit megállították és elszámoltatták, ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége és egyedi azonosító jel meghamisításának bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették.

 

Egy harminchat éves, büntetett előéletű, vezetői engedéllyel nem rendelkező férfi 2020. január 1. napján a késő esti órákban, többféle szeszes italt, így sört és pálinkát is fogyasztott, majd autóba ült és vezetni kezdte azt Tápiószőlős területén, amikor a Ceglédi Rendőrkapitányság járőrei megállították és előállították. A férfi szervezetében az alkohol mértéke a bűncselekményi határ több, mint ötszöröse volt.


A rendőrségen ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették.

 

Mindkét elkövetőt a Ceglédi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban a mai napon a Ceglédi Járásbíróság elé állítja.

 

Hozzászólások lezárva.