A súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki az őt ért sérelmet fakanállal ütlegelve kérte számon azon a férfin, akinek ujjtörést okozott ezzel.

A vádirat szerint a férfi 2019. augusztus 4-én délután három testvérével, és édesapjával azért ment a sértett ácsi lakásához, hogy tőle számon kérje azt, hogy aznap délután a háza előtt őt miért bántalmazta. A férfi az autóból kiszállt és nagy lendülettel bement a ház nyitott kapuján át az udvarra.

A férfi azonnal rátámadt az udvaron felé közeledő sértettre, többször ököllel ütött felé, aki  megpróbált hátrálva  kitérni, de legalább egy ütés a sértett arcát eltalálta, melytől nekiesett egy asztalnak.

Ezután a vádlott az utcán parkoló gépkocsiból magához  vett egy körülbelül 1 méteres fakanalat, azzal az udvaron ismét a sértettre támadt. A férfi  a sértettet többször megütötte a fakanállal, egy ütés a sértett  bal kezének kisujját érte, mely eltörött.

Az ügyészség a Komáromi Rendőrkapitányság nyomozását követően benyújtott vádiratban indítványozta, hogy a férfit a Komáromi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje.

Hozzászólások lezárva.