Elérhetőségek

I.
Az ügyészségi szervezeti egységek, vezetők, elérhetőségek (telefon- és telefaxszám, elektronikus levélcím) adatokat a Közérdekű Adatok/Információszabadság I/3. részben tesszük közzé.

II.
Az ügyészségre e-mail útján érkező beadványok kezelésének rendjének főbb szabályai:

  1. Az ügyészség a honlapján közzéteszi azokat az ügyészségi hivatali e-mail címeket (a továbbiakban: hivatali e-mail cím), melyekre e-mail beadványt lehet küldeni.
  2. Az e-mail beadvánnyal kapcsolatos feladatokat az e-mailben Címzettként megjelölt hivatali e-mail címmel érintett ügyészi szerv végzi el.
  3. Amennyiben az e-mail Címzettjei között több ügyészi szerv hivatali e-mail címe is szerepel, akkor az elsőként megjelölt hivatali e-mail címhez tartozó ügyészi szervet kell a 2. pontban megjelölt címzettnek tekinteni. Ilyen esetben a többi ügyészségi címzettnek az e-mail beadványt a további intézkedést nem igénylő beadványokra vonatkozó szabályok szerint kell kezelnie.
  4. Az e-mail beadványt a további intézkedést nem igénylő beadványokra vonatkozó szabályok szerint kell kezelni akkor is, ha az e-mail címzettje nem állapítható meg, vagy az e-mailt nem az 1. pont szerint közzétett hivatali e-mail címre küldték.

Az ügyészségre e-mail útján érkező beadványok kezelésének rendjéről szóló 4/2014. (VIII.31.) LÜ körlevél

III.
Az Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK) programmal kitölthető nyomtatványok:

Tájékoztatjuk, hogy az Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK) programmal kitölthető nyomtatványok beadása technikai okok miatt átmenetileg nem lehetséges.