A Ceglédi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a két  teherautósofőrt, akik ittasan vezették a kamionjukat Cegléden. Egy hét alatt bíróság elé álltak. 

A gyanúsítottak kamionsofőrök. 2019 februárjában mindketten Cegléd lakott területén, és Cegléd térségében billenős teherautót, illetve rakománnyal megrakott kamiont vezettek.

A Ceglédi Rendőrkapitányság járőrei megállították, és igazoltatták a teherautó vezetőket. A rendőrök a két sofőr ittasságát észlelték, és előállították őket a rendőrkapitányságra.

Az ott alkalmazott légalkohol mérő készülék szerint mindketten ittasak voltak, amikor vezetni kezdtek, ezért mindkét férfi vezetői engedélyét elvették.

A Ceglédi Járási Ügyészség mindkét, ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével gyanúsított férfit egy hét alatt bíróság elé állította.

A Ceglédi Járásbíróság az egyik férfit 10 hónap, végrehajtásában 2 évre felfüggesztett fogházra, a másik férfit 8 hónap, végrehajtásában 1 évre felfüggesztett fogházra ítélte. A bíróság mindkét vádlottat teljes körben eltiltotta a járművezetéstől.

Hozzászólások lezárva.