A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája 2020. január 3-án elrendelte annak az ötvenéves férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint Oroszlányon, egy lakásban, 2019. december 30. napján 16 óra és 2019. december 31. napján 06 óra 30 perc közötti időben megölt egy harminchat éves nőt.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2019. december 30. napján 16 óra és 2019. december 31. napján 06 óra 30 perc között Oroszlányban egy lakásban megölt egy harminchat éves, oroszlányi, hajléktalan nőt. Az elkövető recés élű, heggyel bíró késsel a nő nyakát elvágta, mellkasát és hasát több alkalommal megszúrta. A sértett halálának oka vérzéses sokk volt, az elszenvedett sérülések és a halál beállta között közvetlen oksági összefüggés van.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványával egyezően a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája a gyanúsított letartóztatását egy hónap időtartamra elrendelte, tekintettel arra, hogy vele szemben fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, valamint az, hogy szabadlábon hagyása esetén a bizonyítást veszélyeztetné, így különösen a kihallgatandó tanúkat jogellenesen befolyásolná, tárgyi bizonyítási eszközt semmisítene meg, vagy rejtene el.

Hozzászólások lezárva.