A Dabasi Járási Ügyészség azzal a dabasi férfival szemben emelt vádat, aki megverte élettársát, miközben arra kényszerítette, hogy szexuálisan kielégítse.

A bűnügy vádlottja Németországban dolgozott. 2019. júniusában két-három napra hazaérkezett, amely alatt volt élettársa – akivel közös gyermekeik is voltak – dabasi otthonában szállt meg.

A férfi azonban ezen időszak után nem volt hajlandó elköltözni onnan. A vád szerint a férfi 2019. július elején ittasan érkezett haza és számon kérte a sértettet, hol van a vacsorája. Ezután több pofont adott a nőnek, majd a hajánál fogva a földre nyomta. Eközben a nemi szervét elővette és arra akarta kényszeríteni, hogy orálisan elégítse ki. Két alkalommal ököllel fejen ütötte nőt, aki végül félelmében eleget tett a férfi követelésének. A vádlott ennek ellenére előbb egy fazékkal fejtetőn ütötte a sértettet, majd elővett egy konyhakést, melynek hegyével a sértett arcát megvágta, miközben azt kiabálta neki, hogy „elvágom a torkodat!”.

A sértett a fürdőszobába indult, hogy lemossa az arcáról a vért. A vádlott utána ment és hátba rúgta, amitől a sértett a kádba esett. A vádlott ezután kihúzta a kádból a sértettet, majd ököllel homlokon ütötte, végül – felhagyva a bántalmazással – kiszaladt a házból az utcára.

A férfit a sértett hívásra kiérkező rendőrök fogták el, majd a bíróság elrendelte a letartóztatását.

A Dabasi Járási Ügyészség a férfival szemben erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Dabasi Járásbíróságon. Bűnösségéről a bíróság fog dönteni.

 

Hozzászólások lezárva.