Főoldal » Hírek » Új épületbe költözött a Győri Járási Ügyészség - fotóval - a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye

Dr. Polt Péter leg­főbb ügyész átad­ta a Győri Járá­si Ügyész­ség új irodaépületét. 

A Győr bel­vá­ro­sá­ban elhe­lyez­ke­dő, belső gép­ko­csi­par­ko­ló­val ren­del­ke­ző modern, tágas iro­da­épü­let három­szin­tes, 1012 m2-es terü­le­tén 29 ügyész­sé­gi mun­ka­társ nyert kor­sze­rű elhe­lye­zést. Emel­lett az épü­let­ben tanács­ko­zó­te­rem és egyéb funk­ci­o­ná­lis helyi­sé­gek is meg­ta­lál­ha­tók. Az ingat­lan a kor elvá­rá­sa­i­nak meg­fe­le­lő­en nagyon letisz­tult, vissza­fo­gott, cél­sze­rű­en kialakított.

Az épü­le­tet a koráb­bi tulaj­do­nos XXI. szá­za­di tech­no­ló­gi­á­val sze­rel­te fel, így idő­prog­ram hűti, fűti, és szel­lőz­te­ti a helyi­sé­ge­ket – ener­ge­ti­ka­i­lag kife­je­zet­ten gaz­da­sá­gos hőcse­ré­lő fel­hasz­ná­lá­sá­val. Vala­mennyi beren­de­zés műkö­dé­sét szá­mí­tás­tech­ni­kai esz­köz vezérli.

Az elmúlt bő tíz évben a Győr-Moson-Sopron Vár­me­gyei Főügyész­ség és vala­mennyi járá­si ügyész­ség elhe­lye­zé­se meg­ol­dó­dott, így min­den kol­lé­ga modern, szak­mai mun­kát támo­ga­tó épü­let­ben dolgozhat.

Dr. Polt Péter az ünnep­sé­gen kiemel­te, hogy az ügyé­szi szer­ve­zet­ben az elmúlt húsz évben folya­ma­to­sak az inf­ra­struk­tu­rá­lis fej­lesz­té­sek, ennek egyik új állo­má­sa a kor­sze­rű győri épü­let. Az ügyész­ség kiemelt hang­súlyt fek­tet a XXI. szá­zad igé­nye­i­nek és elvá­rá­sa­i­nak meg­fe­le­lő mun­ka­he­lyek kiala­kí­tá­sá­ra, ame­lyek egy­ben ener­gia­ha­té­ko­nyak is.