Főoldal » Hírek » Barátnője volt férjét ütlegelte – videóval – a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye

A súlyos testi sér­tés bűn­tet­té­nek kísér­le­te miatt indult ügy­ben a Tata­bá­nyai Járá­si Ügyész­ség vád­ira­tot nyúj­tott be azzal a fér­fi­val szem­ben, aki barát­nő­je volt fér­jét ütle­gel­ve oko­zott neki sérüléseket.

A vád­irat sze­rint a sér­tett 2022. júni­us 4-én, egy kör­nyei lakó­te­lep épü­le­té­nél par­kolt le, mivel a volt házas­tár­sá­val közös kis­ko­rú gyer­me­ké­ért ment. Ezalatt a volt házas­tár­sa barát­ja oda­ment a gép­ko­csi­hoz, a leen­ge­dett ablak­ra rákö­nyö­költ, és beszél­get­ni hívta. Mivel erre a sér­tett nem volt haj­lan­dó, az elkö­ve­tő ököl­lel a sér­tett fejét és olda­lát több­ször meg­ütöt­te. A meg­tá­ma­dott férfi több­ször meg­pró­bált kiszáll­ni a gép­jár­mű­ből, azon­ban a vád­lott tovább bán­tal­maz­ta, és vissza­lök­te az ülésre.

A bán­tal­ma­zás­tól a sér­tett­nek nyolc napon belül gyó­gyu­ló fej­tá­ji sérü­lé­sei kelet­kez­tek, a cse­lek­mény azon­ban alkal­mas volt ennél súlyo­sabb sérü­lés okozására.

Az ügyész­ség a vád­irat­ban arra tett indít­ványt, hogy a Tata­bá­nyai Járás­bí­ró­ság a bün­tet­len fér­fi­val szem­ben tár­gya­lás mel­lő­zé­sé­vel, vég­re­haj­tá­sá­ban fel­füg­gesz­tett sza­bad­ság­vesz­tést szab­jon ki.