A Fejér Megyei Főügyészség minősített kábítószer-kereskedelem bűntette miatt vádiratot nyújtott be azzal a holland férfival szemben, aki 2019. július 28-án, egy Fejér megyei fesztiválon jelentős mennyiségű kábítószert tartott magánál azért, hogy azt értékesítse.

A nyomozás adatai szerint a vádlott azért érkezett a Fejér megyei fesztiválra, hogy ott kábítószerrel kereskedjen. A férfi ismeretlen személytől különböző kábítószereket szerzett meg, amelyeket a ruházatában, illetve az övtáskájában tartott, és eladásra kínálta a fesztivál résztvevőinek. A vádlott több sátorhoz és lakókocsihoz is oda ment, amikor felfigyelt rá a közelben szolgálatot teljesítő biztonsági őr. A vádlott ezt észrevette, menekülni próbált, azonban a biztonsági őr feltartóztatta. A férfi ruházatából és övtáskájából jelentős mennyiségű kábítószert, annak csomagolásához használt műanyag tasakokat, és alufólia tekercseket foglaltak le.

A főügyészség a vádiratában a terhelttel szemben végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását, kiutasítást, valamint a lefoglalt kábítószer és az értékesítéshez használt eszközök elkobzását indítványozta.

Hozzászólások lezárva.