Főoldal » Hírek » Belvárosi bordélyházat üzemeltetett egy nő - rendőrségi videóval - a Fővárosi Főügyészség sajtóközleménye

A Buda­pes­ti V. és XIII. Kerü­le­ti Ügyész­ség vádat emelt és bör­tön­bün­te­tést indít­vá­nyoz egy nővel szem­ben, aki sze­xu­á­lis szol­gál­ta­tá­sok nyúj­tá­sát szer­vez­te, és abból hasz­not húzott, szük­ség ese­tén sofőrt és gép­ko­csit is biztosított.

A vád­irat sze­rint a 30-as éve­i­ben járó nő 2019 novem­be­ré­től kibé­relt egy V. kerü­le­ti lakást, amely­ben 2020. ápri­lis 30-i elfo­gá­sá­ig bor­dély­há­zat üze­mel­te­tett. A neki dol­go­zó pros­ti­tu­ál­ta­kat külön­bö­ző fan­tá­zia­ne­ve­ken regiszt­rál­ta egy sze­xu­á­lis szol­gál­ta­tá­so­kat hir­de­tő hon­la­pon, melyen kezel­te ezen pro­fi­lo­kat, fehér­ne­műs fény­ké­pe­ket töl­tött fel hoz­zá­juk, és fizet­te a hir­de­té­sek költ­sé­gét. A fel­tün­te­tett tele­fon­szá­mo­kon való­já­ban a vád­lot­tat lehe­tett elér­ni, aki meg­szer­vez­te a szol­gál­ta­tá­so­kat. A lakás fenn­tar­tá­si költ­sé­ge­it, bér­le­ti díját, rezsi­költ­sé­gét is ő fizet­te, a szol­gál­ta­tá­sok díjá­ból 50 %-ra, továb­bá 2000 forint ún. napi­díj­ra is igényt tar­tott a neki dol­go­zók­tól. Ha az ügy­fe­lek más címre kíván­tak menni, a vád­lott uta­sí­tot­ta a neki dol­go­zó nőket, hogy men­je­nek taxi­val, vagy biz­to­sí­tott szá­muk­ra egy gép­ko­csit sofőr­rel együtt, ame­lyek díja az emelt szol­gál­ta­tá­si árba beépült.

A Buda­pes­ti V. és XIII. Kerü­le­ti Ügyész­ség a nőt bor­dély­ház fenn­tar­tá­sá­val, veze­té­sé­vel, anya­gi esz­köz szol­gál­ta­tá­sá­val elkö­ve­tett pros­ti­tú­ció elő­se­gí­té­sé­nek bűn­tet­té­vel vádol­ja, és vele szem­ben börtön- és pénz­bün­te­tés kisza­bá­sá­ra tett indít­ványt a vádiratában.

Az ügyész­ség indít­vá­nyoz­ta továb­bá, hogy a bíró­ság jelen ügyet egye­sít­se a nő és fél­test­vé­re ellen indult aláb­bi ügy­höz, amely­ben a nő bűn­ügyi fel­ügye­let alatt állt, ami­kor az újabb ügy­ben elfogták:

https://ugyeszseg.hu/bordelyhazat-uzemeltetett-testvere-segitett-beszervezni-egy-kiskorut-is-a-vad-szerint-az-ugyeszseg-letoltendo-fegyhazbuntetest-inditvanyoz-a-fovarosi-fougyeszseg-sajtokozlemenye/

Jelen ügy­ben a rend­őr­ség által kiadott, az elfo­gást és a ház­ku­ta­tást bemu­ta­tó vide­ót tar­tal­ma­zó köz­le­mény itt érhe­tő el:

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/bukott-a-bordelyhaz-a-belvarosban-orizetben-a